fbpx

Portfolio

Portfolio

Wie gingen je voor? Hieronder een ronde door onze klantenkring:

Business Break Podcast

Je hebt ambities, een eigenzinnige visie en zoekt naar kansen in iedere nieuwe dag. Hoe werk je dan slimmer om het maximale uit je onderneming en jezelf te halen? Je hoort het tijdens De Business Break Podcast van Vodafone Business – de verbinder van flexibel werkend Nederland – en Business Insider.


Grootspraak: Hugo de Groot in 2021

400 jaar na zijn ontsnapping in een boekenkist, is het werk van één van ’s Neerlands grootste denkers nog altijd actueel. Vanuit Slot Loevestein is dit Grootspraak: een podcast waarin Jort Kelder gesprekken voert in de geest van Hugo de Groot.RTL Autowereld

Volgas, álles over auto’s, dát is de Autowereld Podcast! Over supercars, zelfrijdende auto’s, klassiekers, over verleden, heden en de toekomst. Ván liefhebbers, vóór liefhebbers!

Mannen van de Tijd

In Mannen van de Tijd bespreken Twan en Sjors alles over horloges, horloges en nog eens horloges. Van chique dresswatches tot Japanse krachtpatsers. Daar kun je je klok op gelijk zetten!


Green Green Green!

IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal bespreken samen met Frederik Middelhoff de laatste ontwikkelingen in IndyCar, de spectaculairste Amerikaanse raceklasse op de planeet.

BNNVARA Typisch

Typisch is een documentaireserie op NPO2 over het alledaagse en bijzondere leven van gewone mensen in een dorp of wijk in Nederland. In de podcast hoor je de verhalen die je níet op televisie ziet.

Limitless: Not an IT Podcast

In Limitless: Not an IT Podcast bespreekt host Jonathan Groubert samen met de guru’s van Anderson MacGyver digitale implementaties bij A-level bedrijven, en leggen ze parallelelen met de topsportwereld.De hypotheek zonder grensovergangen

In ‘De hypotheek zonder grensovergangen’ onderzoekt Carla Muters, bestuurslid van NHG, samen met uiteenlopende experts de kansen en toepassingen van digitale innovaties in de hypotheekmarkt. Is een hypotheekreis zonder grensovergangen een utopie of slechts een kwestie van tijd?


Voor deze merken maakten wij eveneens sterke podcasts in opdracht of voor intern gebruik: