fbpx

Portfolio

Portfolio

Wie gingen je voor? Hieronder een ronde door onze klantenkring:

F1 Aan Tafel

Onder leiding van presentator René Hoogterp beantwoorden Olav Mol en de redactie van Grand Prix Radio wekelijks vragen van luisteraars, geven je race-analyses en houden je op de hoogte van de alle ins en outs van het circuit!


Typisch

Typisch is een documentaireserie op NPO2 over het alledaagse en bijzondere leven van gewone mensen in een dorp of wijk in Nederland. In de podcast hoor je de verhalen die je níet op televisie ziet.


Autowereld

Volgas, álles over auto’s, dát is de Autowereld Podcast! Over supercars, zelfrijdende auto’s, klassiekers, over verleden, heden en de toekomst. Ván liefhebbers, vóór liefhebbers!


Green Green Green

IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal bespreken samen met Frederik Middelhoff de laatste ontwikkelingen in IndyCar, de spectaculairste Amerikaanse raceklasse op de planeet.

Mannen van de Tijd

In Mannen van de Tijd bespreken Twan en Sjors alles over horloges, horloges en nog eens horloges. Van chique dresswatches tot Japanse krachtpatsers. Daar kun je je klok op gelijk zetten!Jouw podcast hier?

Neem contact op